Website Building Application

In 2005 kwamen Bianca.,Cindy en Gertjan op het idee om eens wat vaker muziek te maken naast de gebruikelijke jamsessies die ze hadden tijdens de pauze van de repetities van een gospelkoor uit Oude Tonge waarin ze alledrie destijds zaten. Bianca en Cindy als gitaristen en Gertjan als toetsenist. Ook Gerwin, die als geluidsman bij het koor betrokken was, vond het erg leuk om aan deze korte jamsessies mee te doen en zo ontstond al gauw het idee om het niet meer alleen bij deze korte jamsessies te houden. Bianca kwam tevens op het idee haar zus Cindy te vragen om mee te komen spelen. Een repetitieruimte was ook snel gevonden daar Bianca een eigen kapsalon heeft en wij daar vrolijk gebruik van maakten. Na onze eerste repetities begin februari 2005 stond ons eerste optreden al in het verschiet. Bianca’s kapsalon bestond in juni 2005 12,5 jaar. Ter gelegenheid van dit feest hebben wij daar voor het eerst samen gespeeld. Na dit optreden zijn we vrolijk verder gegaan met repeteren en werd ons repertoire ook steeds iets uitgebreid.

Ons volgende optreden diende zich aan in het najaar van 2005. In oktober van dat jaar waren de ouders van de dames in de band 40 jaar getrouwd. Ter gelegenheid hiervan mochten wij de muziek verzorgen die avond. Hierna hebben we in januari van het jaar 2006 nog gespeeld ter gelegenheid van een expositie van schilderijen van een flakkeese kunstenaar. Ondertussen is er een naam voor de band ontstaan, daar deze er nog steeds niet was. Er werd besloten ons 4-Something te noemen. De naam 4Something is eigenlijk ontstaan doordat we met z’n vieren ‘4’ altijd wel iets ‘Something’ aan het spelen zijn...

Op dit moment oefenen we niet meer in de kapsalon van Bianca. De kapsalon heeft plaats gemaakt voor een oefenruimte waar we veel meer herrie kunnen maken!!! We oefenen nu in een schuur op een boerderij. Veel makkelijker, vooral omdat de aangeschafde P.A. Installatie lekker kan blijven staan. Nu is het voor ons een kwestie van inpluggen en spelen maar!